logo
O companie cu peste 20 de ani experiență în proiectare.

Ne puteți contacta telefonic sau prin mesaj la secțiunea 'Contact' sau să ne vizitați la adresa de mai sus.
Luni-Vineri: 08:00-17:00

Termeni și condiții

Plv / Termeni și condiții

Bun venit pe site-ul PLV Invest, operat de PLV Invest, cu sediul în Cluj-Napoca, România. Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor termeni și condiții. Prin accesarea și utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

1. Drepturi de Autor

Toate conținuturile acestui Site, inclusiv textele, imagini, grafice, logo-uri, materiale audio și video, sunt proprietatea PLV Invest și sunt protejate de drepturile de autor și alte legi aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuală.

2. Utilizarea Site-ului

Utilizarea acestui Site este permisă doar în scopuri legale și conforme cu acești termeni și condiții. Nu sunteți autorizat să modificați, să distribuiți, să transmiteți, să expuneți, să reproduceți, să publicați, să licențiați, să creați lucrări derivate din, să transferați sau să vindeți orice informație, software, produse sau servicii obținute de pe acest Site.

3. Confidențialitate

Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate, care reglementează colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale. Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

4. Limitări de Răspundere

Acest Site este furnizat “as is”, fără garanții de niciun fel, fie exprimate, fie implicite. PLV Invest nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea sau completitudinea conținutului acestui Site. Utilizarea acestui Site se face pe propriul dvs. risc. PLV Invest nu va fi responsabil pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea acestui Site sau a conținutului său.

5. Legături către Site-uri Terțe

Acest Site poate conține legături către site-uri web ale unor terțe părți. Aceste legături sunt furnizate doar pentru conveniența dvs. și nu constituie o recomandare sau o susținere a conținutului acestor site-uri. PLV Invest nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri terțe.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

PLV Invest își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării acestui Site după publicarea modificărilor, sunteți de acord să fiți legat de termenii și condițiile actualizate.

7. Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile României. Orice dispută care rezultă din sau este legată de acești termeni și condiții sau de utilizarea acestui Site va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor situate în Cluj-Napoca, România.

Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile menționate mai sus. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Ultima actualizare: 28.03.2024